All Kind of Articles***Full Free***100% Copy Free*** if You Need any article, Just Click here:https://goo.gl/Akuf3l or bdseoara@gmail.com

Sep 22, 2016

Türkiye Ekonomi Bankasi Kredi Karti Borç Sorgulama

Türkiye’nin en büyük bankalarından olan Türkiye Ekonomi Bankasi müşterilerine birçok fayda sağlayacak imkan sunmaktadır. Birçok kredi seçenekleri, büyük firmalarda extra indirim imkanları gibi önemli özellikleri olan Türkiye Ekonomi Bankasi’nı en önemli özelliklerinden olan kredi kartlarından bu yazımızda bahsedeceğiz.

Birçok banka kredi kartlarından fahiş ücretler isterken Türkiye Ekonomi Bankasi diğerlerine nazaran daha uygun fiyatlar sunmaktadır. Bu durum vatandaşlar için küçümsenmeyecek bir özelliktir. Eğer siz de Türkiye Ekonomi Bankasi Kredi Kartını kullanmak istiyorsanız hemen bir Türkiye Ekonomi Bankası şubesine giderek kısa bir süre içerisinde başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı başvurunuzdan kısa bir süre sonra kartınız belirttiğiniz adrese posta yoluyla gönderilecektir. Ayrıca bu zaman diliminde kartınızın durumu ile ilgili bankayı arayarak bilgi edinebilirsiniz.

Peki kredi kartını aldıktan sonraki işlemler nasıl oluyor? Evet kredi kartınızı aldıktan sonra alışveriş yapmaya hemen başlayabilirsiniz. 1 ay boyunca yapacağınız alışverişlerin tutarları toplanarak yine sizin belirttiğiniz tarihte size ödemeniz için yansıtılmaktadır. Bu borcunuzu görebilmek için birkaç alternatif yol bulunmaktadır. 

İlk olarak kredi kartı hesap dökümünüzü posta, email ya da sms ile bankanızdan isteyebilirsiniz. Böylelikle her ay borcunuz elinize geçecek ve inceleyebiliceksiniz. Ya da kredi kartınızı size en yakın Türkiye Ekonomi Bankasi ATM’sine sokarak borcunuzu sorgulayabilirsiniz. Hatta buradan ödeme imkanınız da bulunmaktadır.

Kredi kartınız ile ilgili her türlü işlemleri gerçekleştirebilmek için en kolay yöntem ise bir şubeye giderek internet bankacılığı açtırarak internet bankacılığı kullanmanızdır. İnternet bankacılığı ile kredi kartı borcunuzu sorgulayabilir, ödeyebilir hatta bazı sınırlamalar koyabilirsiniz.

Son olarak Türkiye Ekonomi Bankası çağrı hizmetlerinden de kredi kartı borcunuzu sorgulayabilmektesiniz. 0850 200 0 666 numaralı çağrı hizmetinden bu hizmeti elde edebilirsiniz. 

İnternet dünyasının bu kadar yaygın olduğu bir çağda internet bankacılığını kullanmanız büyük kolaylık sağlayacaktır. Bu durum ayrıca ekonomi dünyasının da hızlı olmasına büyük katkıda bulunmaktadır. Bu sebeple eğer internet bankacılık hizmetini kullanmıyorsanız en yakın şubeye giderek bu hizmeti açtırmanız önemle tavsiye edilir. Daha hızlı daha güvenilir ve daha kolay.

Lütfen blogumun düzenli güncellemesi: https://plus.google.com/108174822861349212423 ile Makale ve Google+'mı paylaşın. Ayrıca You Tube Chanel'a Abone Olabilirsiniz Daha Eğlenceli ve Çevrimiçi Gelir Videoları: https://www.youtube.com/c/AlhelalChowdhuryReview


No comments:

Post a Comment