All Kind of Articles***Full Free***100% Copy Free*** if You Need any article, Just Click here:https://goo.gl/Akuf3l or bdseoara@gmail.com

Sep 22, 2016

Bank Asya Kredi Kartı Borç Sorgulama

Günümüzde kredi kartları hayatın büyük bir parçası olmuştur. En ufak ihtiyaçlarımızı bile kredi kartları ile gerçekleştirmekteyiz. Peki bu kartların borçlarını nasıl öğrenebiliriz? İşte bunun cevabı hemen aşağıdı bulunmaktadır.

Bank asya kredi kartlarınızın borcunu sorgulamak istiyorsanız yapacağınız birkaç alternatif bulunmaktadır. Bunlardan ilki kredi kartı hesap ekstrenizdir. Kredi kartı hesap ekstrenizi posta, email veya SMS yoluyla elde edebilirsiniz. Kredi kartı hesap ekstrenizi bu yollarla almak istiyorsanız internet bankacılığından faydanalanabilirsiniz ya da bankayı telefonunuzla arayarak  konu hakkında isteğinizi söyleyebilirsiniz.

Borcunuzu öğrenmenin bir diğer yolu ise Bank Asya şubelerine giderek kredi kartı borcunuzu öğrenmek istediğinizi söylemeniz yeterli olacaktır.

Bank Asya’nın internet bankacılığını kullanıyorsanız kredi kartı borcunuzu öğrenmek daha da kolay olabilmektedir. İnternet bankacılığına girerek kredi kartı borcunuzu birkaç dakika içerisinde öğrenebilir hatta borcunuzu ödeyebilirsiniz. İnternet bankacılığı sadece kredi kartı borcunu öğrenmede değil birçok işinizde size büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Bu sebeple internet bankacılığını kullanmanız büyük fayda sağlayacaktır. İnternet bankacılığını kullanmak istiyorsanız bunun için Bank Asya şubelerine gitmeniz gerekmektedir.

Bank Asya çağrı merkezini arayarak kredi kartı borcunuzu öğrenebilmektesiniz. Bunun için 0850 222 4 888 numaralı telefonu çevirerek şahsi bilgilerinizi verdikten sonra kredi kartı borcunuzu öğrenebilirsiniz.  Ayrıca bu çağrı hattı size borç ödeme imkanı da sunmaktadır.

Bank Asya çağrı hatlarından 0850 222 4 888 numarasını çevirerek Alo Asya Telefon Bankacılığı 3 numaralı menüye girerek de kredi kartı borcunuzu ödeyebilmektesiniz. Bu numara yukarıda yazdığımız numara ile aynıdır. Tek farkı otomatik yanıtlama bulunmaktadır.

Bank Asya ATM’lerine giderek kredi kartınızı içeri sokup kredi kartı borcunuzu öğrenebilirsiniz. Ayrıca ATM hizmetlerinden borç ödeme seçeneğini de kullanabilirsiniz.

Son olarak SMS Şube hizmeti ile borcunuzu ödeyebilirsiniz. Bunun için EXTRE yazıp boşluk bırakıp kredi kartınızın son 4 hanesini yazarak 2792’ye gönderebilirsiniz. Eğer kredi kartınız ile ilgili bilgi edinmek isterseniz KART yazıp boşluk bırakarak kredi kartınızın son 4 hanesini yazıp 2792’ye gönderebilirsiniz.

Kredi kartı borcunuzu ödemek için birçok imkan sağlayan bankamıza sizleri de bekleriz.


Lütfen blogumun düzenli güncellemesi: https://plus.google.com/108174822861349212423 ile Makale ve Google+'mı paylaşın. Ayrıca You Tube Chanel'a Abone Olabilirsiniz Daha Eğlenceli ve Çevrimiçi Gelir Videoları: https://www.youtube.com/c/AlhelalChowdhuryReview

No comments:

Post a Comment